Olej z rokitnika 15ml

Olej z rokitnika 15ml

38,60 

Tłoczony na zimno olej kosmetyczny z rokitnika

Porównanie
SKU: 5903271400454 Kategoria: Tagi: ,

Udostępnij

Opis

INCI: Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Nierafinowany olej z rokitnika tłoczony jest z pulpy owocowej. To najbogatsze naturalne źródło karotenoidów, które nadają olejowi intensywnie pomarańczową barwę. Dodatkowo, możemy w nim znaleźć dużą ilość witamin E i K1, fitosteroli, oraz bardzo rzadki jednonienasycony kwas tłuszczowy – kwas oleopalmitynowy. Olej z rokitnika ma wyjątkowe właściwości przyspieszające gojenie się skóry, łagodzenia skutków poparzeń (w tym słonecznych), jest też cennym narzędziem w walce z procesami starzenia się skóry. Olej rokitnikowy pomaga też chronić skórę przed promieniowaniem UV i nadaje jej słoneczny odcień.

Dodatkowe informacje

Waga 0.04 kg
0
    0
    Twój koszyk
    Koszyk jest pystyPowrót do sklepu
    Odbierz 20% zniżki
    Zapisz się do newslettera aby otrzymać 20% zniżki na zakupy w sklepie fitcomfort.pl
      ZAPISZ SIĘ
      Akceputję regulamin sklepu